Werkkleding in Leeuwarden koopt u bij Auke Rauwerda

Professionele werkkleding wordt steeds belangrijker. Auke Rauwerda biedt voor veel vakgebieden professionele werkkleding. Ook is het mogelijk uw kleding te laten bedrukken, wij beschikken over een eigen pers om logo’s te drukken op werkkleding. Goed zittende en functionele werkkleding is ontzettend belangrijk.

De merken werkkleding en werkschoenen die wij leveren: Blakleder, Emma, Storvik, Buckler

Werkschoenen of handschoenen? Geen probleem.

Of het nu gaat om nieuwe werkschoenen of handschoenen? Wij hebben alles ruim op voorraad. Kom gerust langs passen en proberen.

Robuuste werkkleding koopt u in Leeuwarden

Wanneer het over werkkleding gaat, hoeft dit natuurlijk niet te betekenen dat deze kleding er standaard uit moet zien. Werkkleding moet een goede indruk nalaten op de klanten en moet dus professionaliteit uitstralen. Zorg dan ook voor kleuren die aansluiten bij uw bedrijf en laat het logo ook direct op uw kleding drukken. Wij kunnen dit eenvoudig voor u realiseren.

Werkkleding moet goed zitten en veilig zijn

Het lijkt erg voor de hand liggend, maar werkkleding moet goed zitten. Het is daarom belangrijk dat u goed kijkt naar comfortabele werkkleding die past bij het beroep.

Veiligheid is belangrijk

In sommige beroepen hebben uw werknemers te maken met gevaarlijke omstandigheden en situaties. Houd hier dan ook rekening mee met het kiezen van de bedrijfskleding. Wanneer uw werknemers bijvoorbeeld vaak in het donker werken is reflecterende kleding een vereiste. Als uw werknemers te maken hebben met elektrische apparaten is bepaalde veiligheidskleding ook belangrijk, zoals werkhandschoenen, beschermende brillen en helmen.