Vestiging Westerplantage sluit per 1 januari 2018

Na 85 jaar hebben wij met pijn in ons hart moeten besluiten per 1 januari 2018 onze vestiging op de Westerplantage te  sluiten.

Natuurlijk blijven de andere locaties op de Celsiusweg en de Verlengde Schrans (Hoyte v.d. Wal) open en zullen U op dezelfde wijze bedienen als U van ons gewend bent.

Ook de al in de lucht zijnde  webshop “olielamp.nl”  en de nog niet operationele webshop “aukerauwerda.nl” zullen nu en in de toekomst een grote bijdrage in het geheel zijn.

Toen  Auke Rauwerda zaliger in 1932 een winkel in klompen en schoonmaakartikelen begon lag de situatie op de Westerplantage er heel anders bij, zoals prachtig beschreven in het boek “Liever Kleine Baas dan Grote Knecht”.

Heden ten dage heeft de binnenstad met heel veel andere situaties te maken dan 80 jaar terug:

  • Bereikbaarheid: éénrichtingverkeer-grachtengordel-bruggen-evenementen
  • Parkeerproblematiek

Ook andere factoren spelen een rol:

  • Bewerkelijkheid in oude locaties
  • Onderhoud oude panden en milieu voorschriften
  • Omzetten lopen elk jaar verder terug op deze locatie

Ons bedrijf op de Westerplantage is voor heel veel Leeuwardens en ver daarbuiten tot over de grenzen een begrip waar alles te koop is. Ook wordt er vaak gesproken over een museum.

Helaas gaat er iets in Leeuwarden verloren, wat wij zelf nooit voor mogelijk hadden gehouden.

We houden de voortsnellende veranderingen niet tegen maar zullen er alles aan doen om U op een professionele en vriendelijke wijze te blijven bedienen.

Auke Rauwerda BV
Ronald
Auke Petrus
Ype
Auke SR
Johan
Guus
en medewerkers