Verkoop en verhuur van steigers Leeuwarden

Een steiger of rolsteiger koopt of huurt u bij Auke Rauwerda in Leeuwarden. Een steiger is de perfecte hulp bij het schilderen van bijvoorbeeld uw woning. Voor de verhuur van Altrex steigers bent  u bij Auke Rauwerda aan het juist adres. Al onze verhuur-steigers, waaronder de rolsteigers zijn van de hoogste kwaliteit en worden ieder jaar gekeurd door onafhankelijke instanties. De steigers mogen gebruikt worden door zowel particulieren als bedrijven. Wilt u een steiger kopen? Neemt u dan contact met ons op, dan zullen wij u een scherp aanbod doen.

Wij leveren een breed assortiment rolsteigers, schilderstellingen, gevelsteigers, vouwsteigers en opdraaisteigers. Deze steigers zijn vervaardigd van hoogwaardige aluminium materialen met een laag eigen gewicht en een grote sterkte.

Bij Auke Rauwerda huurt u Altrex steigers: veiligheid en topkwaliteit!

Welke steiger het meest geschikt is, is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals de vorm van het pand en de omgeving, het aantal personen waarmee gelijktijdig gewerkt wordt, de duur van de werkzaamheden, de wens om afgeschermd te werken e.d.

Steiger kopen

U kunt bij ons ook steigers kopen. Met behulp van onze steigerconfigurator kunt u zelf online uw eigen steiger samenstellen.
Bannerset-Steigerconfigurator-liggend-04-2016

Steiger Sale: Extra scherp geprijsde rolsteigers, onderdelen en aanhangers
De terugkeer na de bouwvak verdient iets bijzonders, hierom hebben we van 1 september tot en met 31 oktober 2023 een speciale actie: de Steiger Sale! In deze periode zijn de Altrex RS TOWER 5 en MiTOWER rolsteigers zeer scherp geprijsd. Maar dat is nog niet alles, ook de steigeraanhangers en verscheidene steigeronderdelen zijn nu extra voordelig. Bekijk hieronder alvast de actieflyer. Bekijk de actieflyer ›

Auke Rauwerda is met stip dé steiger verhuurder van Leeuwarden!

https://www.steigerverhuurleeuwarden.nl