De echte sleutelspecialist van Leeuwarden

Sleutels kwijt? Laat deze dan direct bijmaken!

Sleutels kwijt? Geen probleem, laat dan bij Auke Rauwerda, de sleutelspecialist in Leeuwarden snel een extra sleutel bij maken. U kunt er zelfs op wachten want wij slijpen direct een sleutel voor u op maat! Wij hebben meer dan 10.000 sleutels op voorraad en beschikken over moderne machines om ieder type sleutel direct te reproduceren.

Een sleutel bijmaken kan vanaf € 3,80!

U kunt bij ons:

Geen enkele sleutel is logischerwijs gelijk, er zijn sleutels met enkele baard, dubbele baard of sleutels voor nostalgische klaviersloten. Iedere sleutel wordt qua vorm gevormd door een samenspel van diverse factoren: het aantal gleuven, enkel of dubbele baar en de dikte van de sleutel. Wij maken iedere sleutel bij terwijl u wacht!

Auke Rauwerda staat bekend als de sleutelspecialist van Leeuwarden.

Wij leveren alle merken sloten en sleutels, het maakt niet uit van welke leverancier of fabrikant. Dat maakt ons met recht de sleutelspecialist van Leeuwarden en omstreken!

Ook autosleutels bijmaken is mogelijk!

Als sleutelspecialist kunnen wij ook uw autosleutel bijmaken. Wij maken uw sleutel in onze winkel klaar terwijl u wacht. Als u een auto heeft met startonderbreker dan raden wij u aan eerst telefonisch contact op te nemen over de mogelijkheden. Bij minder courante modellen kunnen wij direct een kopie maken van uw autosleutel.

Ook voor complete sloten en unieke sleutels: gaatjessleutel, kluissleutels, meubelsleutels, stersleutels en kloksleutels.

   

 

Ook voor sloten

U kunt bij ons niet alleen terecht voor het (bij-)maken van sleutels, wij hebben ook sloten en cilinders, uit voorraad leverbaar. Ook in gelijksluitende series en complete sluitsystemen. Onze sleutelspecialist kan u hierin adviseren.

Ook voor kluizen

Wij hebben ook een ruim assortiment aan geldkisten en kluizen.

U kunt dus ook bij ons terecht voor allerhande artikelen waar een sleutel in moet.